Välkomna hem Lotus och Boss

Så blev det dags för Lotus och Boss att flytta hem till Rucklet. Bilresan var en näradödenupplevelse. De beklagade sig högljutt. När vi väl kom hem så tog det inte många sekunder innan de var på upptäcktsfärd. Det är förunderligt hur snabbt kattungar anpassar sig till ett nytt hem. De verkar tyvärr inte ha vett att ha respekt för hundar vilket är ett orosmoment med tanke på Hugo. Än så länge vaktas Hugo nogsamt när kattungarna är i närheten. Det kan nog ta ett tag innan deras relation normaliserats. Detsamma gäller för Rucklets befintliga katter som är allt annat än överförtjusta över vad det är matte har släpat hem.

Boss tyckte att maten som serveras i Rucklet var förträfflig. Han smaskade snabbt i sig råfodret som var kvar från morgonens matranson. Lotus var mer intresserad av att utforska stället än maten. Hon vet i alla fall var den finns när hon blir hungrig.

Det var rätt tröttsamt att åka bil och komma till ett nytt ställe så det tog inte så lång stund innan kattungarna var trötta och installerade sig i knät respektive på soffkudden och somnade gott.

Hela kullen med alla fem syskon

img_28581

I Rucklet

img_28591

img_28751 img_28771

img_28691

This entry was posted in Katter and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

1 Response to Välkomna hem Lotus och Boss

  1. Pingback: Hugo lade beslag på kattungarnas snuttefilt | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. […] ← Välkomna hem Lotus och Boss […]