Räddning av förskräckt mus

Sören hade lyckats få med sig inte bara en utan två stackars förskrämda möss in på lilla toan. Vi stängde in Sören och Saga där med mössen för att katterna skulle sköta sin uppgift och göra plågan kort för mössen. Men icke! Efter en bra stund satt det fortfarande två förskrämda möss där inne med två katter som tittade på dem. Jaha, då fick det bli operation räddning. Den ena lyckades smita ut i hallen. Där lyckades jag få i den i räddningslådan men innan 22an fått på locket lyckades den snabbt som en ål att slingra sig ur och smita. Nu tror vi att den är någonstans på 22ans rum.

Den andra stackars musen lyckades jag få att springa in i en toarulle jag stängt i ena änden. Sen var det bara att flytta över hela rullen till lådan. Musen tänkte INTE lämna det alldeles utmärkta skyddet i form av toarullen. Musen är nu släppt ute… i sin toarulle. Förhoppningsvis är den så klok så att den tar sig långt härifrån till ett säkert avstånd från de jagande katterna.

Musjakten är över för min del. Lämnar med varm hand över mus nummer två till 22an och katterna att lösa. Det där med möss är nämligen inte min grej. För det mesta är jag sätt robust och inte speciellt schåpig men när det kommer till möss är det inte ett helt orimligt scenario att jag skrikandes skulle flyga upp på en stol om det skulle rusa runt en mus vid fötterna.

img_26051

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.