Spak i överkroppen

Kan meddela att två dagars intensiv grävning lämnar spår i form av träningsvärk… överkroppen har haft bättre mornar, det har den. Morgonens qigong var inte direkt skönt…

Hade gärna haft en hel softardag med film från morgon till kväll men ingen rast ingen ro. Här är mycket som brådskar. På programmet idag står att försöka röja så att sotaren som kommer i veckan och ska göra brandskyddskontroll på pannan har fri lejd. Kanske ska försöka rensa bort allt brännbart som ligger i närheten och stänga dörren till foderrummet så han inte kan klaga på det den här gången också…

Kanske att de sista pelargonerna kan få komma in också. De stora krukorna som jag plockade in förra veckan blommar och förgyller tillvaron i rucklet. Om jag fokuserar på just dem och blundar för allt annat så är det riktigt fint… selektiv hörsel är ju rätt vanligt (åtminstone hos mina ungar) kanske selektiv syn också kan vara något att tillämpa. 😉

IMG_4042[1]

Nu klunkade jag i mig det sista teet… ut och jobba…

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.