Ett nytt arbetsrum i ladan med bra ljus

För några veckor sen fick jag äntligen ändan ur att röja all gammal isolering som låg slängd ute i ladan. När jag ändå var igång så fortsatte jag med det lilla arbetsrummet som var fyllt med glas, isolering, ståltråd och annat skräp. Det blev riktigt bra. En stor arbetsyta som användes till att måla fönstret blev det. Tyvärr hade elen till rummet brutits när garaget fick ordentlig el. Idag kom så elektrikern och fixade elen igen. Nu fungerar både lysröret i taket, eluttagen på väggen och lampan under skåpet. Alldeles lysande, tack för hjälpen!

Återstår att fixa i ordning det sista. Känner jag mig själv rätt kan det dröja…

Ett fyrfota dambesök ingick också. Det är spännande tycker Hugo och Fille. Riktigt bra sköter de sig dessutom.

IMG_2320[1] IMG_2321[1]

IMG_2339[1]

This entry was posted in Renovering and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.