Provat glutenfri pasta

Efter dagens tuffa pass tungt kroppsarbete genom grävande och att få värmekulverten på plats så gott vi kunde satte jag mig med te och resterna av äppelpajen i soffan. Dröjde inte speciellt länge innan jag slocknade. Det där att sätta mig ner har på sista tiden nästan simultant inneburit svårt att hålla mig vaken. Skulle kanske försöka sova lite mer och ta det lite lugnare..?

Var väldigt skönt med en liten slummer. Det gav lite ork igen.

Stalltjänst. Plockade in fallfrukten. Hästarna blir så lyckliga när de får såna godsaker.

IMG_4038[1]

Utfordring av ungar och mig. Lilleman blev väldigt nöjd för jag konstaterade att utan sallad är det inte kul med tacos så det blev köttfärssås istället. Hans favvis. Skulle kanske servera det varje dag så kanske han skulle äta utan gnäll. Jag vågade mig på att prova den glutenfria pastan, Fusilliskruvar från  Semper. Det har stått här hemma länge nu det där paketet men jag har inte vågat smaka för jag har varit så orolig att jag ska tycka att de smakar vidrigt.K Inte var det som riktig pasta men med mycket köttfärssås så gick det att äta i alla fall. Tappade ut halva paketet på golvet. Hugo tyckte det var gott…

..IMG_4040[1]

Blev t o m 1,5 sats av det supergoda knäckebrödet. Det vill till att använda ugnen så mycket som möjligt när det är ruggigt i rucklet. Värmer bra… och brödet är så otroligt gott! Har jag börjat äta går det knappt att sluta…

IMG_4041[1]

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.