Hästpromenad med tre generationer

En väldigt kvalmig dag. Det blev till att studera åt vilket håll åskmolnen drog sig innan vi vågade oss ut på hästpromenaden. Ovädret passerade precis norr om oss så vi gick en runda i solsken. Kan inte klaga på värmen idag.

Tre generationer ston fick gå med idag, mormor Melódia, mamma Skálda och dotter Audna. Det blir lite rörigt med tre hungriga hästar på promenad men det går rätt bra. Det där att försöka få med dem alla tre på bild och samtidigt hålla i alla tre. Det gick så där… men det går bättre med lite avstånd.

Wilma red Birkir. Stora framsteg!

IMG_2177[1] IMG_2179[1] IMG_2183[1]

IMG_2193[1]

Bild: Lisa Andersson

IMG_2196[1]

Bild: Lisa Andersson

This entry was posted in Islandshästar and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.