Maja fick i sig första dosen antibiotika

Med tanke på hur stirrig Maja är gick det faktiskt över förväntan både att få i henne första dosen antibiotika oralt och att skölja såret med koksalt efter gårdagens rediga sårskada. Fick assistans att hålla i henne. Det var väldigt bra. Fast hon står minsann inte speciellt still. Antibiotikan tycket hon var väldigt äcklig. Först fick hon i sig halva dosen men sen gick det även med andra halvan. Såret ser bra ut. Klabbar inte speciellt mycket och stygnen är än så länge intakta. Den lämnade öppningen för dränering ser ut att fylla sin funktion. Flugorna verkar inte speciellt intresserade. Hoppas verkligen att läkningen kan få gå smärtfritt.

Matten som först tvingade i henne två omgångar antibiotika och sen jagade baken på henne för att skölja såret är inte speciellt populär. Fick verkligen truga för att hon skulle våga sig på att få belöningen i form av morötter och äpplen efteråt. En mycket skeptisk Maja… men dos ett av fem med antibiotika är avklarad. Undrar sa flundran hur resterande fyra ska gå..?

IMG_2188[1] IMG_2191[1]

This entry was posted in Nordsvensk and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.