Operation rädda chiliplantorna påbörjad

Tog äntligen tag i att försöka rädda de stackars kämpande chiliplantorna. De åkte i hast ut på gårdsplanen i väder och vind för några veckor sedan. De tyckte livet var lite halvtrist redan innan och de tyckte definitivt inte att livet blev roligare av att stå på gårdsplanen. Nåja, nu fick de flytta ner i en drivbänk. Omplanteringen är också påbörjad men hann inte med så många. Får försöka hålla uppe farten och fortsätta omplanteringen framöver. Ett växthus står högt på önskelistan…

IMG_1684[1]

This entry was posted in Chili and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Operation rädda chiliplantorna påbörjad

  1. Eloise says:

    Another excellent, if somewhat depressing, article. I gather you see very little hope for our future and I am inclined to agree. I suppose this means that Scottie will never achieve Warp Factor 20, future Dr. McCoy's will not heal body traumas with the use of hand held devices and we will all be 'boldly going' backwards. The Starship 'Political Coe&#ctnessrr39; is on collision course with no-one to 'beam us up'.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.