På grävningen igen

Blev en bensträckare i Stensjöstrand och klappa om fina unghästarna. Det börjar nog bli knapert med bete, de såg lite hungriga ut. Det är inte klokt att det är slutet av september och ett sånt fantastiskt väder.

IMG_3973[1] IMG_3983[1] IMG_3994[1] IMG_3999[1]

Nu är i alla fall värmekulverten levererad. Trist att rörmokarna inte lyckades dra in den. Höll på att bryta ihop på riktigt när han ringde i morse och sa att det måste grävas mer. Har inga sysselsättningsproblem den här helgen. Försöker intala mig att det är skönt att veta vad jag ska ägna helgen åt…

IMG_4003[1]

Här är markeringen för vad om behöver grävas ur.  Det är en del grävande som ska till.

Hugo sätter stackars Fille på plats…

IMG_4004[1] IMG_4005[1]

Hade det bara varit rena jordmassor hade det ändå varit rätt ok. Nu är det värsta rothärvehörnan det handlar om… Gick direkt ut och började gräva när jag kom hem.

IMG_4006[1] IMG_4010[1]

Hann inte så mycket innan mamma ropade in till mat. Det var i alla fall otroligt skönt att slippa komma hem och börja med att utfodra ungar. Väldigt god middag blev det. Rostbiff av lamm, precis lagom rosa med hemgjort potatismos och sås. Till efterrätt knäckig äppelpaj med vaniljvisp.  Gick ut igen efter maten. Kämpade på tills det blev så mörkt att jag inte riktigt såg var jag grävde längre. Funderade på om jag skulle gå in och hämta pannlampan men eftersom jag var så sliten så jag var yrig gav jag faktiskt upp. Efterbilden får bli morgondagens före-bild. Det var för mörkt för att det skulle synas något på bilden…

IMG_4007[1]

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.