Löpning #38/2016

#38/2016 9,6 km. Jag brukar aldrig ta av mig tröjan när jag springer hur varmt och eländigt det än är. Är väldigt långt ifrån bekväm med det. Ikväll efter första varvet med Fille så skavde tröjan så på min onda hals förutom att det dessutom var soligt och på tok för varmt, så innan jag sprang iväg på varv nummer två med Hugo så slängde jag av tröjan och sprang i bara sport-behån. Det är väldigt sällsynt att jag träffar på en endaste kotte när vi springer. Första varvet med Fille var närmaste grannarna på väg in men det var det enda livstecknen. Men idag på varv två, utan tröja, då är så klart hela jävla grannskapet ute. Mötte en traktor, bilar och cyklar plus folk ute i trädgården. Vinkade glatt och svor en tyst ramsa… varje möte.

Nåja, båda hundarna fick springa. Lyckades hålla Fille i relativt lugnt tempo. Det händer inte ofta. Med tanke på att jag gått från ca en till två löprundor i veckan till fem den här veckan så var jag lite sliten. Hugo höll knappt tempo alls. Fick springa lite fram och tillbaka för att fiska upp honom när han kom för långt på efterkälken. Nu är vi i alla fall motionerade. Bra!

IMG_0340[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.