Kurs med Honza Bláha

Det blev två dagar på kurs med Honza Bláha. En väldigt duktig frihetsryttare och instruktör i frihetsdressyr från Tjeckien. Två mycket intensiva dagar. Var första gången jag lyssnade på honom så det var inte helt lätt att hänga med i alla uttryck men mot slutet av dag två tyckte jag ändå att jag fått lite kläm på vad han menade. Riktigt intressant var det!

IMG_9952[1]

Överlevde även en natt i tält… Fasade för det där med tält. Men egentligen är det rätt mysigt att sova i tält. Vi hade picknick på kvällen och frukostpicknick. Vädret var helt perfekt för att tälta. Smolken i bägaren var den fruktansvärt onda kroppen av att sova på två ynkliga yogamattor. Vet inte om jag ska betrakta fåglarnas symfoni som väckte mig kl 4.30 som en positiv upplevelse eller som ett jädra liv när jag behövde sova…

Note to self: Ska du någonsin sova i tält igen, investera i ett riktigt mjukt liggunderlag.

IMG_9946[1]

Lunch båda dagarna med storslagen utsikt från Kinnekulle.

IMG_9941[1]

This entry was posted in Hästträning and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.