Löpning #33/2016

#33/2016 9,4 km. Att springa före frukost är verkligen ingen höjdare men ibland är det bara att bita ihop. Det väntade en varm dag med hundbesök vilket tarvar trötta egna hundar. Så varsitt varv fick de, Fille och Hugo. Fille han kutar ju alltid på men Hugo tyckte det var ack så varmt även om vi sprang relativt tidigt för att vara vi. Fille han blev så lycklig när vi förberedde oss för avfärd så att han studsade som en studsboll och givetvis (som vanligt) rev mig på armen. Hugo han var så trött så att han stöp direkt vi landade på gårdsplanen efter rundan. Då var det ändå en vääääldigt lugn Hugorunda. Till och med Fille verkade faktiskt vara lite trött efter löpningen.

Det är mycket djur som är i rörelse så där på morgonkvisten. Ett par rådjur, harar och kaniner spanande vi in idag.

IMG_9895[1] IMG_9901[1] IMG_9905[1] IMG_9909[1]

IMG_9911[1]

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.