Kossor var läskiga saker

Har varit några veckor utan ridning. Kom av mig och sen har det liksom inte blivit av i allt stressande. Men idag kom jag iväg med Skálda och granntösen på Bergthora. Det var mycket läskigt idag. Förutom alla gamla vanliga läskiga saker som grannens renovering av kåken med ny färg, skogsstig, skräpet i skogspartiet, så stötte vi för första gången på kossor. Det var megaläskigt. Bara att sitta av, gå före och kolla läget med henne. Förutom de läskiga kossorna skenade vi också en kort bit för en läskig cyklist som dessutom hade megaläskiga skrikande bromsar. Satt av och gick sista biten hem också. Hon hade ändå varit väldigt duktig under rundan. Rätt mycket spring. Även när Bergthora sprang förbi så fortsatte även Skálda att springa. Tills hon noterade kossorna och funderade på om hon skulle dra eller tvärnita…

En gräsfikapaus blev det som belöning.

IMG_9881[1] IMG_9884[1] IMG_9894[1] IMG_9891[1] IMG_9875[1] IMG_9878[1]

This entry was posted in Islandshästar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.