Löpning #32/2016

#32/2016

2,5 km med Hugo. Eftersom jag var billös idag börjades dagen med en promenad med 12an till bussen och Hugo fick följa med. Hem från bussen sprang vi, jag och Hugo. Det var trögt… men med mycket vilja gick det.

3,9 km med Fille. Här började det verkligen kännas att jag kanske kör lite väl hårt så här efter en halvmara. Om det var mycket vilja med första rundan med Hugo krävdes det ännu mer på den här. Med 800 m kvar hem kände jag att nu fick det faktiskt räcka. Dags att vara lite snäll med mig så jag fick gå sista biten hem. Det gick faktiskt det med. Att gå alltså…

Trots att vi gav oss iväg hemifrån till bussen kl 6.40 var det väl varmt för löpning.

IMG_9833[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.