Löpning #23/2016

#23/2016 5,4 km. Lyckades efter lite övertalning få med 21an på en löptur. Något förvånande med tanke på vädret men det bådar gott inför framtidens löprundor. Sol när vi sprang iväg men det var bara precis ovanför oss. Runt omkring var det bara svart. Överallt. Det var inte förvånande alls när det iskalla regnet började ösa ner på tvären. Det kanske är kallt och vidrigt men det är ändå något visst det där att vara ute och kämpa i/mot vädrets makter. Konstaterade när vi kom hem igen att jag knappt var varm. En så här lugn runda blir faktiskt rätt så behaglig. Trots att jag hade fruktansvärt ont i magen. Det där med att äta linsgryta till lunch ska jag nog undvika framöver… synd för det är både billigt och gott. Kom på ungefär halvvägs att jag ju var lite halvkrasslig i förmiddags, hes och rosslig, men det hade jag visst glömt igen. Så det var nog inte så farligt. 🙂

IMG_9267[1]

IMG_9264[1]

IMG_9266[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.