Löpning #22/2016

#22/2016 9,4 km. Eftersom 21an inte var hemma fick det bli två rundor. En snabb med Fille. Var bra slut när jag kom hem efter den. Underligt egentligen att det tar så på krafterna det där första snabba varvet. Kan tycka att jag borde vara trimmad för det vid det här laget. Visserligen är jag fortfarande lite mör efter avåkningen från hästen för fem dagar sen men ändå. Jaja, det går ju även om det är jobbigt. Andra varvet med Hugo blev en lika lugn historia som vanligt. Något jämnare tempo sett över hela rundan. Rena rama nedvarvningsvarvet. Det är kanske ett Hugotempo jag sa försöka hålla på Göteborgsvarvet. Istället för att ta livet av mig genom att springa första milen på ca 50 minuter och sen vara helt slut resten…

IMG_9198[1]

Det verkar om att Hugo behövde tanka mattenärhet för han klämde ner sig alldeles tätt intill.

IMG_9199[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.