En väldigt rolig ridtur på Birkir med Skálda som handhäst

Blev inte avskräckt från ridning av gårdagens avåkning från hästryggen. Fast idag åkte säkerhetsvästen motvilligt på. Eftersom jag inte hade ridsällskap fick det bli en ridtur på Birkir med Skálda som handhäst. Och en så rolig ridtur det blev. Det gick så bra. Fart och inga stopp. Inte ens förbi hingsten och Friesern eller nerfarten till tunneln under motorvägen. Enda stoppet som blev var ett gäng hästtäcken som var hängda på tork där vi skulle passera. Det blev för mycket för Birkir och Skálda. Som tur är noterades vårt dilemma och täckena plockades raskt bort. Efter en stunds funderande gick de sen förbi. Imponerande!

Behövde inte sitta av en enda gång under rundan. Tappade Skálda ett par gånger men hon går ingenstans så det är bara att fiska upp henne igen från hästryggen.

Åh vad jag tycker om mina hästar!

IMG_9164[1] IMG_9167[1] IMG_9177[1] IMG_9180[1]

This entry was posted in Islandshästar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.