Smoothie är gott!

Känner mig så där lite äckligt redig när jag gjort morgonens smoothie. Har gjort det ett tag nu varje morgon och ska försöka hålla i det som en god morgonrutin. Ett enkelt sätt att få i lilleman lite nyttigheter till frukost utan att han liksom märker det. Inte bara lilleman utan även mig själv. Det är gott med smoothie! Idag fick jag en av Kristinas goda frallor också.

IMG_3833[1] IMG_3835[1] IMG_3836[1]

Undrar sa flundran vad det är som händer med ryggen..? Antingen är det gammal skit som håller på att lossna eller så är det på väg käpprätt åt pipsvängen. Har en springtur med hundarna inplanerad. Vågar jag mig på det tro eller går det åt helvete då..?

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.