Livet handlar om att ta vara på dagarna vi får

Det är så lätt att glömma bort vad livet egentligen handlar om när allt bara snurrar på och det mest blir en massa måsten som ska hinnas med. Det handlar om att ta vara på de dagar vi får. Att vårda själen efter bästa förmåga. Den tanken slog mig i eftermiddags på jobbet när jag tittade ut på den alldeles underbara våreftermiddag som det blivit med sol och blå himmel. Istället för att bli kvar en stund extra på jobbet flexade jag ut och åkte hem en stund tidigare. Tvingade med en spottande och fräsande protesterande 12:a, sadlade Birkir och tog med Melódia som handhäst. Det blev en ridtur i det härliga vädret!

IMG_8879[1] IMG_8882[1]

Sedan blev det måsten mest för hela slanten. Mockade rent en av boxarna.  Fixade stallet för övrigt. Sotade pannan. Bar pellets. Plockade ut diskmaskinen. Lagade mat.

Nu får jag äntligen sitta ner en stund innan det är dags att göra resten…

This entry was posted in Islandshästar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.