I galopp på Birkir med handhäst

För att även Melódia skulle få komma ut och röra på sig fick hon följa med som handhäst. Handhäst till unghästen Birkir. Tänk att kunna ta med en handhäst till en näst intill oriden häst. Han är stabil Birkir. Han var pigg och framåt. Det är kul det här att komma ut på ridturer. Han travade och galopp blev det också en bit. Han har lite taskig kondis än så länge så han orkar inte mycket. Melódia hängde också med, sprang på hon med. Det gick framåt ända tills vi nästan kommit förbi hingsten, minishettisen och friesern. Där tog det stopp. Hade det inte varit för att det var köbildning med andra hästar som väntade på att få gå vidare bakom oss hade jag nog lyckats få oss förbi med ännu mer tålamod. Men, till slut gav jag upp och gick före. Det gick trögt att få fram både Birkir och Melódia en bit, det måste ha varit nåt som var läbbigt där. Samma ställe som Skálda reagerade på i förmiddags. Nåja det släppte efter en liten bit och sen red jag sista biten hem också.

IMG_8738[1] IMG_8740[1]

This entry was posted in Islandshästar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.