Omskolade chiliplantor

Skolade om tre sorters chiliplantor idag, Mustafa, Black Hungarian och den där jag köpte på Gekås i somras. Tog fyra plantor av varje. Har så otroligt svårt att inte gå loss fullständigt och till slut fullständigt drunkna i krukor som inte får plats. Men, lyckades alltså stilla mig till fyra av varje idag. Skulle ändå bara ta tre av varje från början men sen blev det fyra innan jag var klar…

Pimenta barra do ribiero får växa till sig någon vecka till. Kom på att jag köpte på mig en sån där liten växtbelysning när Granngården stängde här i Tvååker för ett tag sen så den åkte fram. Ska bli spännande att se om det blir mindre rangliga plantor med mer ljus.

Tänk vad det är kul att odla och att se hur det växer!

I bakgrunden ses några av de chiliplantor som lyckats övervintra. De var inte så vackra men vid liv och efter att nedklippning för några veckor sen så växer de så det knakar nu. Det ser ut som att några snart tänker blomma. En Mustafa har satt ytterligare en frukt också.

IMG_8722[1]

This entry was posted in Blommor, Chili, Trädgård and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.