Nu spirar det i chilisådden

Inte gör jag som man ska men ibland verkar det gå rätt bra ändå. Kom mig äntligen för att fixa med årets chilisådd för en vecka sedan. Hade ingen såjord hemma så det fick bli den vanliga bra plantjorden. Inte tänkte jag på att chilifrön gärna ligger ett dygn i blöt före sådd heller. Nåja, tänkte att jag har så många frön så går det inte så får jag väl försöka igen senare så de där chilifröerna, fyra olika sorter, åkte ner oblötta i jorden. Nu är jag så där barnsligt lycklig, för se på sjutton, redan efter en vecka är två sorter är på väg upp! Den nya bekantskapen Black Hungarian och Mustafa.

Det ser ut som att jag kommer att drunkna i chiliplantor även i år…

IMG_8524[1]

This entry was posted in Blommor, Chili, Trädgård and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.