Melódia med ryttare 4 av 6 km

Den första biten går det inte så snabbt och mest i zickzack framåt. Men sen får hon pigga ben Melódia. Även om det inte blev något springa av idag. Hon var nog lite sliten efter gårdagen. Får bygga upp hennes muskulatur försiktigt så att hon inte blir skadad. Precis som jag tänker med mig själv. Extra viktigt när det ska sättas fart på gamla tanter.

IMG_8456[1] IMG_8455[1]

Även tjocksmockor får stanna på gräsätarfika när de varit så duktiga! Melódia har fått jobba även om hon i stort sett bara skrittat. Har gått med ryttare ungefär fyra av de sex kilometrarna som avverkades idag. Det är bra jobbat för en i stort sett oriden tant. Det är bra jobbat även för matten som knappt suttit till häst på de senaste fem åren. Det verkar bli ändring på det nu…

IMG_8460[1]

This entry was posted in Islandshästar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.