Löpning #10/2016

#10 9,6 km. Nu var det nästan två veckor sen förra löprundan. Började tjata på mig själv redan igår kväll att idag fick det minsann bli en morgonrunda. Och det blev det faktiskt också. Det är så underbart skönt att ha löpningen avklarad redan kl 10 och resten av dagen fri från det dåliga löparsamvetet. En underbar solig dag med några få plusgrader. Såg ut att vara ett bra underlag tills jag kom upp till vägen och insåg att det var en snorhal frosthalka. Som tur är hade solen redan tinat bort det mesta av den men bitvis ville det till att hålla koll på fötterna. Framför allt andra varvet med Hugo när jag skulle springa uppför den långa backen. Bakhalt i varje steg… Första varvet med Fille var det inga bekymmer med värsta draghunden fastspänd i höftselen.

Tyckte att andra varvet med Hugo gick med knappt styrfart men det var inte så illa när jag såg loggen. En klart godkänd runda med snitt 5,14 min/km.

Tänk att det ska vara så svårt att ta mig ut och springa när det är så skönt när det är gjort..?

Hugo sover gott. Det är det allra bästa. En trött och nöjd Hugo. Fille han blir aldrig nöjd. Han skulle kunna springa från morgon till kväll…

IMG_8416[1]

IMG_8419[1] IMG_8423[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.