En livsfarlig presenning

Skulle iväg och hämta några halmbalar i förmiddags. Kånkade ut en presenning till bilen för att inte halma ner 21ans bil alldeles. Det var bland det läskigaste mina hästar någonsin har varit med om. Att jag gick förbi på infartsvägen med en ihopknölad presenning modell större. Det blev springa av både hit och dit. De stannade inte förrän de tyckte att de hade tillryggalagt ett behörigt avstånd från detta läskiga och därifrån kunde beskåda vad som hände på ett betryggande avstånd…

IMG_8324[1]

This entry was posted in Islandshästar, Nordsvensk and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.