Audna och Maja sida vid sida

Det är så skönt att incidenten mellan Audna och Maja som skickade Audna till djursjukhuset slutade väl. Lillskruttan Audna är fortfarande väl kaxig mot stora Maja men nu är de mestadels kompisar. Maja har väl bestämt sig för att ha ett visst överseende med den där lillfjompan.

Försöker verkligen att minimera sysslorna så att jag ska vila bort den här tennisarmen jag dragit på mig. Det innebär att stallgolvet inte borstas i bruklig frekvens. Det börjar bli väl skräpigt för att jag ska klara av att titta bort…

IMG_7971[1]

Skálda ville också vara med på bild.

IMG_7972[1]

This entry was posted in Islandshästar, Nordsvensk and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.