En uppfriskande ridtur på Melódia

Gick hem ett par timmar tidigare från jobbet och eftersom det raskt går mot ljusare tider innebar det att det fortfarande var ljust när jag kom hem. Det fick bli en runda med hästar, 12:an och granntösen. Hade tänkt ta med Melódia, Skálda och Birkir men varken Skálda eller Birkir behagade komma men Melódia valde att låta sig fångas efter en stunds smitande. Hon är väldigt duktig Melódia. Audna som inte alls skulle med lyckades smita ut när vi skulle ta oss igenom grindöppningen så det var bara att gå in och hämta en grimma. Fånga in henne och så fick hon följa med. Red en bit på Melódia med Audna som handhäst. Det fixade de faktiskt rätt bra båda två men lite rörigt var det. När vi kom till den stora ängen tyckte Melódia att det var så kul så det blev allt lite springande, till och med bocksprång bjöd hon på tjocksmockan. Audna tyckte att det var så roligt när hon fick springa med lös. Hon sprang som bara den och riktigt busade loss. Det är helt underbart att se, riktigt glädjefnatt!

IMG_7846[1]

IMG_7848[1]

IMG_7857[1]

Det var så dags att komma på att han ville med när vi var på väg ut. Birkir ångrade sig och funderade nog på vad som hände nu. Maja verkar ha fått mersmak för att hänga med på promenader.

IMG_7841[1]

This entry was posted in Islandshästar, Nordsvensk and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.