Löpning #16 Höst/Vinter 2015

#16 3,7 km.Var tvungen att prova mina nyfyndade löpartights från rean. Såna här fina med fartränder borde ju nästan springa av sig själva..? Med hjälp av draghunden Fille gjorde de det åtminstone den första km… De var väldigt sköna. Kändes som att det var någon vintervariant. Lite tjockare material. Testade utan yllemameluckerna jag annars har för att hålla rumpa och baksida lår någorlunda varma. Det gick rätt bra. Fast jag var för tunt klädd i övrigt. Frös lite men inte så farligt. Har inte hunnit vänja mig vid att det är vädret med närmare nollan än runt tio grader varmt. Det gör ändå rätt stor skillnad de där graderna.

IMG_6892[1]

3,7 km kändes ju lite fjuttigt men 3,7 km före frukost är ändå inte så illa pinkat. 3,7 km i kuperat spår, jag som i stort sett alltid springer på slätten. Och framför allt, jag tog mig ut! Det har ju varit så svårt att få ut mig… Hundarna tyckte väl att det var väl fjuttigt med varsitt varv i det där spåret. Framför allt draghunden Fille. Men det var i alla fall något.

Sen blir det här livet på landet sällan speciellt stillasittande. Förutom löpningen före frukost blev det efter en portion äggröra och hemgjorda köttbullar inte bara en utan två hästpromenader på 4,7 km vardera. Förutom ännu lite skyfflande och krattande av geggig infartsväg…

Det här blev förmodligen den sista löpningen för det här året. Har sprungit ihop lite drygt 73 mil. Det är ändå inte så dåligt. För att ha varit ett uselt år. Ett år med medicinbyte där jag har varit riktigt dålig in emellan. Nej, det får jag allt försöka vara lite nöjd med. Nästa år får dock bli ett bättre år… så får det blir.

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.