En sprittande lycklig Audna med racerfart

Hade tänkt att Loke och Melódia skulle följa med på promenaden. Men Melódia ville inte bli fångad och då kom Skálda fram och ville följa med så då fick Skálda och Audna följa med istället. Så kan det gå. Vilja att följa med ska belönas. 🙂

När vi kom till åkervägen fick Audna gå med lös. När granntösen satte fart med Bergthora och Audna kom på att hon kunde springa med… vilken fart! Så lycklig hon var! Det är så roligt att se hästar som verkligen släpper lös med bocksprång och bakutsparkar i full fart.

Idag kunde man inte tro att hon bara för lite drygt två veckor sen var så dålig så dålig lilla skruttan.

IMG_6872[1] IMG_6878[1] IMG_6876[1] IMG_6868[1]

This entry was posted in Islandshästar and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.