Löpning #14 Höst/Vinter 2015

#14 10,2 km. De första hundra metrarna gick med lätta steg och känslan “äntligen ute och springer igen”. Resterande 10,1 km gick med tunga ben och känslan “bara mata på, du överlever, du brukar åtminstone göra det…” och det gjorde jag!

Det har gått sisådär med löpningen det senaste halvåret. Var länge sedan det gick så trögt med träningen som det har gjort ett bra tag nu. Varken kroppen eller knoppen är speciellt pigg på det där att ge sig ut och kuta. Det är bara hundarna som tjatar på och tycker livet är eländigt med så lite löpning. Hade ingen löpning inplanerad idag med har tänkt att jag ska använda julledigheten som kommer till att försöka ta mig ordentligt i kragen och komma igång med löpningen igen. När det så blev en lucka i eftermiddags när det fortfarande var dagsljus och jag funderade på vad som var mest angeläget att göra kom jag fram till att det faktiskt var att slänga på mig löparkläderna och se till att både jag och hundarna fick rört på oss.

Det blir så bra med åtminstone en trött Hugo.

IMG_6628[1]

Fille däremot skulle kunna springa dygnet runt. När jag kommer tillbaka med Hugo efter andra varvet och släpper ut Fille till oss, då har Fille glömt att vi sprang för bara typ en halvtimme sen och tycker att det är dags att springa… igen. Att få ett kort där han inte är i rörelse, det är svårt…

IMG_6599[1]

This entry was posted in Löpning, Träning, Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.