Löpning #12 Höst 2015

#12 9,4 km. Eftersom strömmen gick när Gorm härjade här i natt får blogginläggen från igår komma idag istället… När jag till slut vaknade igår, sover ikapp hela veckans sömn på en sovmorgon, var det ett riktigt skitväder. Det blåste utav bara den och regnade på tvären. Den där föresatsen att jobba med hästar och springa med hundar försvann som en löning och blev till att fixa inne och hänga i soffan. Men sen råkade jag titta ut fram på eftermiddagen och då var det faktiskt t.o.m. lite sol. Skickade ut mig på en promenad med en av unghästarna. Det tog sin tid eftersom att han tar 1,5 h på sig att komma de första två kilometrarna. När vi kom hem hade det redan börjat skymma. När jag nu ändå var igång kunde jag lika gärna springa med de där hundarna också så att de kunde få bli lite nöjda och glada. Har haft sån fruktansvärd träningsvärk sen jag började springa igen efter den där månadens uppehåll men nu verkar det som att jag gett foten åt det värsta. Var rätt överkomligt att springa. Skönt! Inte för att det gick så fort men det gick framåt. Fick försöka tvinga Fille att springa åtminstone hyfsat långsamt i början så att jag inte skulle halka i geggan. Halkade till vid ett par tillfällen men det redde snabbt upp sig. Är så orolig att jag ska skada mig om draghunden drar vält på mig så att jag inte ska kunna springa med dem. Deras mentala hälsa hänger en stor del på den där löpningen… de blir så härligt trötta efteråt. Och Hugo börjar bli lite fet, så kan vi ju inte ha det…

IMG_6219[1] IMG_6220[1]

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.