Ridturspromenad med Birkir

Det blev ett varv åsnerundan med Birkir i går. Hade laddat med morötter, en lång töm som grimskaft och ett oändligt stort tålamod. Det tog ett par timmar men vi kom runt. Fram tills dess att vi passerat hingsten går det några steg. Stopp. Det går några steg. Stopp. Osv. Men det går. Även om det känns som att det tar evigheter amen så kändes det ändå som att det gick bättre den här gången. Framför allt tappade inte jag tålamodet. Det var det allra bästa. Efter hingsten gick det bra att gå igen. Då blev det bra fart på benen. När vi kom till grusvägen gick det att rida lite. Det blev t o m lite trav. Han är allt en bra trevlig häst den där Birkir. Han ska bara vänja sig vid att gå ensam i den stora världen så blir det bra det där.

IMG_6202[1] IMG_6205[1] IMG_6211[1] IMG_6213[1]

This entry was posted in Islandshästar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.