Det kom ett sms – Välkommen hem

Satt på ett sista jobbmöte för dagen i eftermiddags. Det kom ett sms från sonen. När barnen skickar sms kollar jag alltid för att checka att det inte hänt något. Det var en bild med följdtext… Välkommen hem…

IMG_5904[1]

Bild: Jesper Haargaard

Brast ut i ett fniss… det är nog tur att jag är begåvad med en rätt stor dos humor. Hundarna (en kvalificerad gissning, Hugo) har från skåpet under diskbänken i köket lyft ut hinken med soppåsen. Försiktigt burit den till sovrummet. Lyckats hoppa upp i sängen MED hink och sopor fortfarande intakt i påsen. Sen fördelat härligheten i mattes säng. Alltså den var nästan ren och nybäddad igår kväll. Jag tror nog det får bli nybäddat ikväll igen…

Det är tur han är söt när han sover, Hugo. 🙂

IMG_5905[1]

Var visst länge sen den där grenkontakten fick sig en dust med dammvippan. Kanske den också blir ren på köpet… se där, det finns något positivt med det mesta.

This entry was posted in Byrackor. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.