Andra ridturen på Birkir

Det blev en mörkerrunda efter jobbet idag också. Birkir och Melódia kom med. Idag hade vi inget stöd av varken promenadsällskap eller Bergthora, bara Melódia och Birkir. Melódia tyckte nog att valet av turkompis var så där. Hon höll sig lite på avstånd och försökte busa till det lite med att dra ut en liten sväng på åkern men Myra fixade det där bra. Birkir, som alltså var ute med ryttare utanför hagen för andra gången, gick först. Han försökte sig på att vända och gå åt sidorna men accepterade att jag bestämde att vi skulle gå framåt på vägen och inte vara någon annanstans. Det är faktiskt helt otroligt. Hur kan de begripa hur det fungerar efter så lite träning som de har de här hästarna jag håller på att rida in..?

Det blir allt lugnare att gå förbi hingsten och de andra hästarna som finns under rundan. Likaså att gå igenom tunnlarna under motorvägen och bron över motorvägen. Tåget körde också förbi. Inte riktigt nära med ändå. Det gick rätt bra det med.

Blev så pass kaxig så att jag vågade mig på att ta ett kort uppe på hästryggen…

IMG_5822[1] IMG_5818[1]

IMG_5820[1]

Skálda och Loke tyckte livet var förskräckligt orättvist när de inte fick följa med…

IMG_5803[1] IMG_5807[1] IMG_5814[1]

This entry was posted in Islandshästar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.