Betydligt lättare att stängsla i dagsljus

Tänk så mycket lättare det är att stängsla i dagsljus. Med sol och vackert väder som sällskap fick jag fixat klart stängslet. Kanske att öppningen kunde ha gjorts något bredare men ville skydda röret där eltråden kommer upp efter bästa förmåga. Då fick det det bli så här. Får väl göra om det om det inte fungerar.

Kan tycka att det är ett underligt fenomen att stängseltillbehören som borde vara anpassade för att klara de förhållanden som de är avsedda för, dvs att fylla sin funktion ute i regn och rusk, rostar. Väldigt mycket… Var en bra investering att köpa på mig ett gäng stålborstar i olika format. De användes idag. Ett skarvlås som inte gick att lossa muttrarna på får åka till metallåtervinningen. Är väldigt nöjd att jag fått kläm på det där med tvärslå på änd- och hörnstolpar. Blir otroligt mycket robustare stängsel.

IMG_5720[1]

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.