Första ridturen på Skálda och Myras första på Melódia

Idag var det Skáldas tur med en premiärridtur utanför hagen. Det är helt fantastiskt så duktig hon är! Satt upp och satt av många gånger under rundan. Hon gick framåt, hon gick att styra och hon gick att stanna. Hon gick igenom tunnlarna under motorvägen och hon gick över bron över motorvägen. Det var läskigt men det gick.

IMG_5711[1] IMG_5698[1]

Karin Petersen, Hästvett, red med och var som vanligt en klippa att stötta mig emot så här i inridningstider. Myra red Melódia som vid det här laget var ute på sin tredje ridtur. De var så duktiga, både Myra och Melódia! Melódia gick med ryttare under motorvägen men över bron klev Myra av för att inte utmana ödet.

IMG_5691[1] IMG_5696[1]

Tänk vad enkelt det kan vara när man bara vet hur det ska göras…

This entry was posted in Islandshästar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.