Utbrytardrottningen Sia på besök

När jag och 11an kom ut till bilen i morse hade vi fått oväntat besök. Grannens utbrytardrottning Sia stod på andra sidan elstängslet och bekantade sig med unghästarna. Hade brått för att hinna till ett möte och för att 11an inte skulle komma allt för sent till skolan. Tänkte att det skulle ta för lång tid att gå hem med henne igen så jag slängde helt sonika in henne i hagen med mina hästar. Det var väldigt spännande tyckte mina unghästar…

Det gick lite vilt till där i början så sen kunde vi inte åka i väg i alla fall förrän hästarna hade bekantat sig klart och lugnat sig igen. Så inte blev det så mycket tid sparad i slutändan i alla fall. Hon blev i alla fall kvar i vår hage tills grannens dotter kom och hämtade hem henne igen. Nu har hon fått stallkommendering på nätterna så att hon blir kvar där hon ska vara…

Det där med hästar som får för sig att stängslet är en svängdörr är ett elände!

IMG_5423[1]

This entry was posted in Islandshästar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.