Löpning #7 Höst 2015

#7 10 km. En underbar höstdag med sol och något moln. Sprang på bra första varvet med Fille. När vi sprang iväg, Hugo och jag, noterade jag att Sia (grannens häst) var ute på rymmen igen. Det fick bli en liten extra runda för att stänga in henne ordentligt den här gången. Hugo skötte sig så bra när jag tog in henne. Han kan när han vill. När hästen var i säkert förvar igen fortsatte vi springturen. Hur roligt han än tycker att det är att springa går det så långsamt så långsamt emellanåt. Försöker använda tiden konstruktivt till att tänka drivet i steget uppåt istället för framåt när det går så där långsamt. Går faktiskt rätt bra.

När jag och 11an var på Gekås sist köpte jag ett sånt där midjebälte till telefonen för att testa om det är bättre än att ha den på armen. Har sprungit med den nu några gånger och är mycket nöjd. Så mycket bättre än armhållaren. De hade två olika varianter men jag valde den som var dyrare för att den hade ett plastfönster så att det går att se och använda telefonen när den ligger i den där midjefickan. Fick förklaringen till varför den var så pass mycket dyrare när jag kom hem och packade upp den. Den är ju försedd med lyse! Vänder jag fönstret inåt är där en rad med lysdioder på andra sidan. Mycket nöjd med investeringen.

IMG_5366[1] IMG_5369[1]

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.