Audna i björnbärssnåren

Var en sväng för att titta till Audna och hennes ögoninfektion. Hon verkar verkligen gilla den där flughuvan för den satt fortfarande på. Inte några som helst bekymmer att ta av och på den. Ögoninfektionen såg faktiskt bättre ut. Hoppas att flughuvan hjälper och att det fortsätter att gå åt rätt håll. Tvättade ur ögonen med koksalt bara.

Vi gick där i björnbärssnåren en stund. Hon tyckte det var väldigt gott med björnbär men inte plockade hon dem själv. Det skulle serveras. Med den där flughuvan på fattar hon inte när jag försökte slänga björnbären på marken för henne att ta. Jag som aldrig… aldrig… matar från händerna gjorde ett undantag med björnbären ikväll…

#h


This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

5 Responses to Audna i björnbärssnåren

  1. Vad skönt att det går bra! Hoppas hon snart är frisk igen!

  2. Ja har varit bekymrad för de där ögonen så nu håller vi tummarna!

  3. Cici L Cici L says:

    Jag tror att när en häst väl har förstått vad flughuvan är bra för, så vill de ha den. Det måste vara jobbigt med de där flugorna som envisas med att hålla sig runt ögonen. Vad bra att ögoninfektionen har blivit bättre också. Håller tummarna för att den snart är helt borta.

  4. Det tog inte många dagar där i början innan hon verkade tycka att det var en bra sak att ta på flughuvan igen efter jag hade fixat med hennes ögon. Nu märks ingen reaktion alls när den ska på igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.