Löpning #21 Sommar 2015

#21 9,5 km. Fille i startgropen för att dra iväg

IMG_4988[1]

Ca 20 grader, lite molnigt och en fläktande vind. Det fick bli en löprunda hemikring. Första gången på flera veckor. Alltså första gången med en löprunda med utgångspunkt hemmet och inte Långåsspåret…  Fille var som vanligt helt galet på för att få komma iväg. Han studsar runt som en studsboll innan vi kommer iväg. Det här är det bästa han vet. Att springa! I värmen som har varit har det inte blivit så långa rundor utan kortare i Långåsspåret. Var nu rätt orolig för hur det skulle gå att springa lite längre igen. Fille klarade det så klart galant. Hugo tyckte det var jobbigt men roligt. Matten tyckte det var långt… men det går ändå förvånansvärt bra även om det känns som att det är tungt.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.