Nöjd med nya fyndet!

Ortens Granngården ska stänga butiken. Otroligt tråkigt! Handlar mycket där. Men, de har i alla fall utförsäljning av alla varor till halva priset. Det har hållit på i en dag eller två så när jag kom dit idag var det näst intill tomt på hyllorna. Gjorde i alla fall några fynd. En liten lampa till nästa års fröodling, stängseltillbehör,ett par arbetsbyxor, arbetshandskar,  en extra kattlucka att ha när nuvarande går sönder, en presenning, hästskitsskyffel, 10 m gunnebostängsel och hundgodis. Kanske allra mest nöjd var jag med nya skyddshjälmen. Men så är jag nog inte riktigt som alla andra tanter… 😉

IMG_4463[1]

Den gamla skyddshjälmen har Hugo tuggat lite på så den är inte helt skön…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.