Löpning #12 Sommar 2015

#12 9,6 km. Fick verkligen sparka ut mig för att ta mig ut att springa idag. Har varit full rulle med besök i några dagar så det har inte funnits tid men i eftermiddags fanns inte längre några godtagbara ursäkter. Det var ett hyfsat sommarväder men rätt kylig vind så det fick bli löpning här hemma på slätten istället för spåret i skogen.

Har bekymmer med min löparstortå som varit blå men nu vuxit ut och släppt hela den skadade nagelbiten förutom det yttre sidofästet. Har försökt klippa bort det som går men det är fortfarande klart oskönt. Eftersom de nya Sauconyskorna inte är snälla med tårna fick det bli till att inviga de nya helt underbara Nike Free Flyknit 4.0.

Det där med matchning av löparkläderna står inte högt i kurs… 😉

IMG_4428[1]

Det finns visst ett lager med löparskor i rucklet… Icebugs för halkig vinter. De gamla Saucony Kinvara 3 som varit helt underbara men nu är mer eller mindre slut. Merrelskorna, har sprungit i dem någon gång men tyckte inte det var någon höjdare med rena barfotaskor så dem använder jag till vardags ibland. De alldeles utslitna och helt underbara Nike Free Flyknit 4.0 som Grand Finale tog mig runt årets Göteborgsvarv men nu sitter på fötterna för det mesta  till vardags. De nya Nike Free Flyknit 4.0 som alltså fick premiärspringa idag. Saucony Fastwitch 6 som inhandlades på mässan vid Göteborgsvarvet men som tyvärr inte är snälla mot mina tår, så tråkigt för för övrigt är de mycket bra och otroligt lätta.

 IMG_4429[1]

Första varvet med Fille gick ovanligt långsamt. Han drog inte alls lika mycket som han brukar. Först här på kvällen förstod jag varför. När han började hoppa runt på tre ben och stirrade stint mot höger baklår. Där har han tydligen ont. Hoppas att det bara är en sträckning eller nåt lättare bekymmer. Det kommer bli katastrof om han inte kommer att kunna springa. Han visade inget alls under löprundan. Får försöka hålla honom i någorlunda stillhet i några dagar. Hur det nu ska gå med Fille som inte kan vara stilla…

Andra varvet med Hugo kändes som att det bitvis gick i knappt styrfart men vi kom runt i alla fall. Han tyckte det var varmt trots den rätt kyliga vinden.

Motionerade glada men trötta hundar eller ja, Hugo är i alla fall trött…

IMG_4425[1] IMG_4427[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.