Ursäkta språket… gräsklipparhelvete!

Fick tips om att prova ladda batteriet på gräsklipparen så igår kväll satte jag den på laddning. Kom t o m ihåg att kolla den idag och döm om min förvåning när den startade snällt på första försöket. Nöjd fortsatte jag att klippa där den dog sist. Eftersom det gått flera dagar emellan och gräset (nåja ogräset) växer så det knakar tänkte jag klippa om det som faktiskt blev klippt innan den totalvägrade mer sist. Stannade gräsklipparen för att flytta runt på trädgårdsmöblerna. Och sen var… ursäkta språket… gräsklipparhelvetet precis lika död som igen..? Bara att ge upp och återigen rulla in den i ladan… svärandes som en borstbindare. Nej, det är INTE roligt med krånglande apparater!

IMG_4043[1]

Men gräset blev åtminstone klippt på gårdsplan…

IMG_4042[1]

This entry was posted in Missöden and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.