En stendöd gräsklippare

Jag vet inte vad jag har gjort för ont här i världen för att det bara ska gå åt skogen och krångla HELA tiden. Det finns inte utrymme för mer krångel i min värld. Det är överbelastat som det redan är.

Skulle klippa gräset igår. Nöjd med att jag äntligen lyckades få mig till att köra igång den där gräsklipparen satte jag fart. Stannade för att flytta på möbler och grejer. Skulle sen starta den igen. Den tände till lite för sent så jag var liksom redan på väg att vrida av nyckeln för att starta igen. Då var gräsklipparen helt stendöd. HELT STENDÖD! Gav upp och puttade tillbaka den in i ladan. Tänkte att den kanske hade kommit på bättre tankar idag men den gav inga som helst livstecken ifrån sig idag… heller.

Vad är det för fel tro..?

IMG_4009[1]

Och gräset fortsätter att vara klippt vara till en liten del…

IMG_4010[1]

JAG ORKAR INTE MED MER KRÅNGEL!!!

This entry was posted in Missöden. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.