Löpning #7 Sommar 2015

#7 10,2 km. Försökte tjata med 21an men tji fick jag. Tänkte jag skulle slippa undan med en femma när det äntligen blivit lite varmt här på Hallandsslätten. Nehepp, då fick det bli två varv i värmen. Ett första lite rappare med Fille. Brukar sällan möta några på mina rundor här i krokarna men idag när värmen kom var det plötsligt aktivitet. Så inför nästa varv med Hugo valde jag en annan runda. Blev lugnare men ack så tungt. Hugo kroknade av värmen de sista två km. Knappt styrfart…

Så blir han lite lugnare efteråt också. Då lönar sig de där löprundorna i alla fall. 🙂

IMG_3812[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.