Hjärngympa med social träning

Börjar väl med igår eftersom jag ägnade nattimmarna åt att fixa klart resultaten efter
 Falki Gaedingakeppni 2013 och inte orkade mer när jag väl var klar. Det tar sån tiiiid allting… men det var ett dåligt samvete och såna är otroligt sköna att göra sig av med.
Plockade faktiskt fram en sopsäck och plockade rent allt skräp som jyckarna spridit omkring sig på gårdsplan. Det blev en full säck. Nu har de börjat fylla på inför nästa gång jag kommer på tanken att plocka med mig en säck ut…
Gårdagen bjöd på ett alldeles fantastiskt sommarväder vilket påbjuder D-vitamintankning åtminstone en halvtimme med så mycket bar kropp som möjligt. En hund modell rätt stor i knät ingick inte i planen…

På kvällen hade vi träning av social samvaro för hundarna med hästarna. Det gick faktiskt riktigt bra. Hästarna smaskade och agerade gräsklippare samtidigt som hundarna fick hjärngympa. Två flugor på smällen helt enkelt! Kolla, inte en enda skräpbit på gårdsplan…

This entry was posted in Hundar, Islandshästar. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.