Hamnade visst bland ogräset en stund

Väntade på hösilageleveransen till hästarna och hamnade visst med näsan i rabatten. Kriget mot ogräset har startat igen…

Jag förlorar det där kriget mot ogräset varje år men om jag inte gör en insats varje vår tills jag tröttnar igen, hade det inte funnits en enda växt i rucklet förutom kirskål, kvickrot och brännässlor. Tyvärr tröttnar jag rätt fort på det där att rensa rabatter. Det är inte det roligaste jag vet även om det är svårt att sluta när jag väl börjar. Bara en till…

En liten bit av rabatten på gårdsplan resulterade i en redig hög…

IMG_3178[1] IMG_3179[1]

Stockroserna är på gång igen. Även vialen kommer.  Så är en rabatt rensad och bara väntar på att fröplantorna ska bli redo att planteras ut.

IMG_3181[1] IMG_3180[1]

Då återstår bara resten av allt ogräs…

This entry was posted in Blommor, Trädgård and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.