En mysstund med unghästarna efter en hyperstressad dag

Blev en mysstund med unghästarna i stallet ikväll efter jag fått elvaåringen i säng. Skálda är så mycket lugnare sen hon kom hem. Tror hon är glad att vara hemma igen. De fäller en del päls så här års, de där islandshästarna.

IMG_3167[1] IMG_3160[1]

Loke och Birkir uppförde sig väl. De tycker det är väldigt skönt att bli lite ompysslade. Det kliar nog bra med den där vinterpälsen som ska av…

IMG_3168[1]

När jag äntligen landade i soffan med te och järnvägsplanen att läsa bara somnar jag. Lika bra att ge upp och försöka få någon mer timmes sömn… Det har varit en helt galen dag med möten som bara har avlöst varandra och konsulter som lämnar en hel del övrigt att önska.  Tur att jag tog mig en mysstund med hästarna i stallet för att varva ner något.

Är så trött, så trött…

This entry was posted in Islandshästar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.