Tjugoåringen – som förbytt..?

Tjugoåringen som i stort sett inte brytt sig om pengar  började jobba i februari. Sen han börjat få lön gör han nästan inget annat än pratar pengar och vad han vill köpa. Som förbytt…

Första lönen var väl inte så hög. Det blev bara betalt för en vecka. Det blev en bildskärm.  Andra lönen köpte han en bil för eftersom han kvaddade den han hade när han voltade. Nu ska han tydligen köpa en skinnjacka och en klocka. En KLOCKA..? Vem köper klockor numera..? Bränner pengarna i fickan tro..?

Frågan är var pengarna till den stackars strävande mamman tagit vägen..? Betala hemma..? Vad är det..? Fast idag betalade han sin klippning själv och lät kanske inte helt främmande för det där att börja pröjsa hemma. Det kanske tar sig sa pyromanen..?

Någon som har en lägenhet för uthyrning..?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.