Ha… städat… igen…

Berra hade en synnerligen dålig morgon idag. Tänkte jag skulle försöka få lite ordning på golven nu när jag lyckats få undan så att det går att köra dammsugarroboten. Men Berra var inte på humör. Han bara körde fast eller klagade på att stötdämparen satt fast. Även mitt på golvet. Tänkte att han var missnöjd över arbetsmiljön… ska f-n jobba på ett så grusigt golv… eller hungrig. Det är ju fler än sura robotar som kan bli kinkiga när energin dalar. Berra sattes på laddning. Sopen fick jobba istället. Det här är resultatet av en sopning av köksgolvet ett knappt dygn efter senaste städningen.

IMG_3145[1]

Men se på sjutton, golvet fick t o m stifta bekantskap med golvmoppen. Ett tag därefter kunde jag nästan tro det var rent… en ovanlig och kortvarig känsla i rucklet.

IMG_3146[1]

Inte nog med att köksgolvet blev rent. Efter mattankningen tyckte Berra att livet var betydligt trevligare och var väldigt samarbetsvillig. Han drog över både vardagsrummet, köket (igen) och hallen. Han t o m hittade tillbaka till dockan. Synnerligen behändigt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.